Een bloemenabonnement van Sue’s Botanica

Met een bloemenabonnement of bloemenarrangement heb je altijd een prachtige bos verse bloemen in huis. Dat maakt het niet alleen een leuk cadeau voor jezelf, maar ook voor iemand anders! Elke week besteed ik veel aandacht aan het bedenken van de boeketten voor mijn members. Daarbij kun je er altijd vanuit gaan dat ik exclusieve bloemensoorten in mijn boeketten gebruiken. Voorbeelden van bijzondere bloemen zijn Equador rozen, Strelitzia’s, etc.. Op Instagram post ik elke week een sneak peek van de bloemen die ik in de nieuwe boeketten verwerk. Hierdoor heb je een beetje een idee wat voor bloemen je die week met je bloemenabonnement kunt verwachten.

Bloemenabonnement met duurzame bloemen

Ook met mijn bloemenabonnement gebruik ik zoveel mogelijk bloemen die het MPSA-keurmerk dragen. Deze zijn op een duurzame wijze geteeld en dus minder belastend voor het milieu. Daarnaast is 10% van de bloemen die ik inkoop biologisch geteeld en worden de boeketten verpakt in ongebleekt bruin inpakpapier dat FSC-gecertificeerd is. Ben je nieuwsgierig naar wat ik allemaal nog meer doe op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem dan een kijkje op mijn pagina over duurzaamheid. Hier vertel ik met alle plezier hoe ik een steentje probeer bij te dragen aan groene planeet.

Hoe werkt een bloemenarrangement?

Met een bloemenarrangement van Sue’s Botanica bepaal je zelf hoe vaak je een boeket bezorgd wilt hebben. Dit kan een keer in de week zijn, maar ook een keer in de twee weken of eens per maand. Komt het even niet uit omdat je op vakantie gaat? Geen probleem! Je kunt je bloemenabonnement op stop zetten wanneer je maar wilt! Je zit dus nergens aan vast.

1. Kies een stijl

Kies een stijl die je aanspreekt. Je hebt de keuze uit Veld, Klassiek en Sue’s 

2. Kies de Frequentie

Geef aan hoe vaak je een boeket wilt ontvangen. Dit kan al vanaf 1x per maand! 

3. Kies een formaat

Selecteer het gewenste formaat. Hierbij heb je de keuze uit small, medium en large. 

4. Vul je gegeven in

Vul vervolgens je gegevens in en geef bij ‘Opmerkingen’ aan op welke dag jij wilt dat je boeket bezorgd wordt.