Bruidsbloemen voor een onvergetelijke bruiloft

Bruidsbloemen zijn een schitterende manier om een bepaalde stijl aan jullie bruiloft te geven. Op de belangrijkste dag van je leven wil je de zekerheid dat het bruidswerk tot in de puntjes verzorgd is. Bij Sue’s Botanica begrijpen we dit als geen ander. Daarom staan persoonlijke aandacht, service en kwaliteit hoog in het vaandel.Door middel van een een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we hoe ik van jullie bruiloft een onvergetelijke dag kunnen maken. Aarzel dus niet om contact op te nemen!

Credits: Belinda Terrisse – Belinda Terrisse fotografie

Bruidswerk van Sue’s Botanica

Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen jullie met behulp van voorbeelden een goed idee krijgen van de mogelijkheden en bepalen welk bruidswerk het beste bij jullie past. Zo kunnen jullie over de volgende vragen alvast nadenken: wat voor soort bruidsboeket hebben jullie in gedachten? Welke bloemen willen jullie erin verwerkt hebben? Welke kleur heeft jullie voorkeur? Hoeveel willen jullie uitgeven? Willen jullie nog iets persoonlijks in het bruidswerk verwerkt hebben? Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een amulet of hanger van een dierbaar persoon erin te verwerken. Na alles besproken te hebben kan ik een idee geven van het kostenplaatje door middel van een offerte.

Credits: Davien Hulsman – Davien fotografie

Wat kosten bruidsbloemen?

Bruidswerk is heel persoonlijk en dus kunnen de prijzen erg verschillen. Daarom is het lastig om van tevoren te bepalen wat de bruidsbloemen gaan kosten. Zo geeft de één misschien de voorkeur aan een simpel handgebonden bruidsboeket, terwijl de ander liever een op draad gezet bruidsboeket wilt. Ook de bloemkeuze heeft invloed op de totaalprijs. Na een kennismakingsgesprek kunnen ik een duidelijker beeld geven van het kostenplaatje.

Credits: Fenna Hubbers – FENtastic fotografie

Wat voor soort bruidswerk kan Sue’s Botanica leveren?

Ik kan alle soorten bruidsbloemen leveren die jullie je maar kunnen bedenken. Van bruidsboeketten en corsage’s tot tafelversiering, backdrops en bloemstukken. Eventuele vazen en schalen die voor het bruidswerk nodig zijn kunnen jullie lenen. Dit zit bij de prijs inbegrepen. Hieronder vinden jullie een kleine selectie van de verschillende soorten bruidswerk die ik kan leveren.

Credits: Davien Hulsman – Davien fotografie